Urządzenia i Akcesoria
Sciroppo fermentato di lamponi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 128 godz. 10 min
1 litro
Składniki
-
250 g di lamponi
-
280 g zucchero
-
250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
250 g di aceto di mele
-
250 g di acqua frizzante, per servire
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litro
Sód
18 mg
Białko
3 g
Kalorie
4811.6 kJ /
1150 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
282 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 godz.
Spiedini di pollo con salsa satay
2 godz.
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Olio piccante
1 godz. 30 min
Sandwich arcobaleno
40 min
Insalata di noodles e verdure alla vietnamita
40 min
Condimento balsamico
10 min
Chutney di cocco (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Limone caldo
10 min
Senape delicata
25 min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 godz. 10 min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1 godz.