Wersje kompatybilne
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pavlova
- 250 g di zucchero
- 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
-
200
g di lamponi
lub 200 g di lamponi surgelati - 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 melagrana, i chicchi
- 2 - 4 fichi, in quarti (opcjonalnie)
- 2 rametti di mentuccia, le foglie lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 19.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 54.4 mg
Alternatywne przepisy
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Tortini alla vaniglia e coulis di lamponi (Bimby Friend)
1小时
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6h 20 min
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Coulis di fragole
20 Min
Ganache al cioccolato bianco
12sa 20 dk
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Pavlova
2u. 45min
Ganache al cioccolato
12sa 20 dk
Torta foresta nera
3hod.