
Urządzenia i Akcesoria
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
15 pezzi
Składniki
Pasta frolla
-
di zucchero100 g
-
limone la scorza (senza la parte bianca)½
-
di burro a pezzi200 g
-
di farina tipo 00370 g
-
uovo1
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero vanigliato1 ½ cucchiaino
Crema Bimby® al limone
-
di scorza di limone (senza la parte bianca) a pezzi10 g
-
di zucchero100 g
-
di farina tipo 0040 g
-
di latte intero500 g
-
uova2
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
281.9 kcal /
1179.5 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Sód
83.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasqua e Pasquetta
32 Przepisy
Włochy
Włochy