Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone

Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone

4.2 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
15 pezzi

Składniki

Pasta frolla
  • di zucchero
    100 g
  • limone la scorza (senza la parte bianca)
    ½
  • di burro a pezzi
    200 g
  • di farina tipo 00
    370 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero vanigliato
    1 ½ cucchiaino
Crema Bimby® al limone
  • di scorza di limone (senza la parte bianca) a pezzi
    10 g
  • di zucchero
    100 g
  • di farina tipo 00
    40 g
  • di latte intero
    500 g
  • uova
    2

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 281.9 kcal / 1179.5 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 37.3 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 83.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...