Gnocchi di patate

Gnocchi di patate

4.5 10 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 800 g di patate farinose a fette
  • 1000 g di acqua
  • 300 g di farina + q.b.
  • 1 uovo (da 60 g circa)
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a seconda del gusto personale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13.4 g
Kalorie 1410 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 65.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...