Gnocchi di patate
TM31 TM5

Gnocchi di patate

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 800 g di patate farinose a fette
  • 1000 g di acqua
  • 300 g di farina + q.b.
  • 1 uovo (da 60 g circa)
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a seconda del gusto personale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1410 kJ / 337 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
65.4 g
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy