Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi di patate
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni
Składniki
-
50 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
-
800 g di patate farinose a fette
-
1000 g di acqua
-
300 g di farina + q.b.
-
1 uovo (da 60 g circa)
-
1 ½ - 2 cucchiaini di sale a seconda del gusto personale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto alla genovese
10 min
Risotto alla milanese
30 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Pesto alla genovese
20 min
Besciamella
15 min
Pesto di basilico
10 min
Purea di patate
45 min
Purè di patate nature
55 min
Crostata di marmellata
1 godz. 10 min