Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di panna
- 250 g di latte
- 150 - 200 g di zucchero, a seconda del gusto personale
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
lub ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti milanesini
3sa
Coulis di frutta
10 min
Glassa al cioccolato
20 min
Torta estiva allo yogurt
5 Std. 15 Min
Vin brûlé bianco
20 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2j 10 menit
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2j 30 menit
Knöpfli
50 menit
Salsa olandese
15min
Foresta nera
2j 30 menit
Hamburger di pollo all'indiana
4 Std.
Knöpfli
50 menit