Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di funghi champignon
- 700 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
dado per brodo vegetale
lub 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - 50 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di formaggio fuso, spalmabile , tipo Philadelphia (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Crema di asparagi verdi
50min
Zuppa di funghi e patate
45 min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 Std. 15 Min
Crema di funghi
20 min
Korma alla pescatora
Brak ocen
Crema marocchina di fave
35min
Zuppa cinese di noodles e funghi
Brak ocen
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Vellutata di funghi
50min
Crema di asparagi
50min
Crema di asparagi e curcuma
35min