Ossobuco Sottovuoto

Ossobuco Sottovuoto

4.4 30 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 4 ossibuchi (160-200 g circa l'uno)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di farina tipo 00
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 60 g di concentrato di pomodoro
  • 200 g di vino rosso
  • 1600 g di acqua (vedere consigli)
  • 30 g di succo di limone
  • prezzemolo tritato a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0.3 mg
Białko 40.3 g
Kalorie 2147.5 kJ / 513.3 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...