Wersje kompatybilne
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie, na kousky
- 100 gramů gorgonzoly, na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky, nakrájené na tyčinky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 411.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ovesné mléko
1 Std. 10 Min
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30min
Vývar z červené řepy
4 Std. 15 Min
Špaldové rizoto s liškami
30min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Malinové mozečky s popcornem
30min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1h 15min
Citrusy s mandlovým sněhem
Brak ocen
Vánoční cappuccino
1 Std. 10 Min