Wersje kompatybilne
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie, na kousky
- 100 gramů gorgonzoly, na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky, nakrájené na tyčinky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 411.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kynuté bramborové koblížky s uzeným masem
2 godz. 20 min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25 Min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40 min
Klobása s kari rajčatovou salsou (Currywurst)
15 min
Falafel
1 godz.
Jahodový koktejl se sektem a slanými mini cheesecaky
3h 40min
Veganská baklava
2sa 40 dk
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 Std. 30 Min
Středomořský kuřecí koláč
50 min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30 min
Lososový burger
25 Min
Smoothie bowl s ořechy a kakaovými boby
2h 10min