Urządzenia i Akcesoria
Hříbkové máslo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
450 gramů
Składniki
-
30 gramů másla na kousky
-
1 stroužek česneku
-
200 gramů čerstvých hřibů na plátky
-
1 - 2 špetky soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
10 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
200 gramů másla, pokojové teploty na kousky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10 g
Kalorie
7493 kJ /
1791 kcal
Tłuszcz
193.3 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Másla
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rýnský tmavý chléb
1 godz. 30 min
Dýňový džus
25 min
Louhovaná srdíčka
1 godz.
Polévka z ředkvičkových listů
40 min
Smetanový krém "Piňa Colada"
1 godz. 20 min
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Pomerančový dresink s kari
5 min
Petrželový nápoj
5 min
Čokoládový likér s chilli
50 min
Chlebíček z dýně se zázvorem
1 godz.
Kořeněný dýňový džem
40 min
Likér z lesních plodů
25 min