Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 porce
Składniki
-
120 gramů cukru
-
1 čajová lžička vanilkového cukru
-
1 ½ čajové lžičky mleté skořice
-
4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
-
voda na ponoření sáčků
-
850 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
mandlové vločky orestované
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2 godz. 30 min
Petrželová omáčka persillade
5 min
Ghí
2 godz. 10 min
Banány s kokosovo-skořicovou omáčkou
40 min
Sladce pikantní ořechy
20 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 godz. 20 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Čokoládové dortíky
1 godz.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 godz. 45 min
Karamelová omáčka
1 godz. 30 min
Karamelizované cibulové čatní
24 godz.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 godz. 35 min