Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů cukru
- 1 čajová lžička vanilkového cukru
- 1 ½ čajové lžičky mleté skořice
- 4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
- voda, na ponoření sáčků
- 850 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - mandlové vločky, orestované
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Špagety Carbonara
40min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3u. 15min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2u. 20min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Restovaná cibule s chilli
20min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2u. 20min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Restované houby (300 gramů)
25min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45min
Čokoládové dortíky
1h
Mini Pavlova
1h 45min