
Urządzenia i Akcesoria
墨魚漢堡
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 塊
Składniki
漢堡麵包
-
黑芝麻100 克
-
麵粉 ,多備一點灑粉用220 克
-
水100 克
-
新鮮酵母10 克
-
牛奶50 克
-
糖15 克
-
蛋1 顆
-
墨魚汁, 冷凍1 茶匙
-
奶油40 克
-
鹽1 小撮
-
燕麥片70 克
餡料
-
鮮奶油 (脂肪含量約35%)100 克
-
奶油乳酪100 克
-
檸檬汁30 克
-
新鮮細香蔥 ,切丁2 大匙
-
鹽 ,依個人口味調整2 小撮
-
花椒粒 ,依個人口味調整2 小撮
-
新鮮蒔蘿 ,取葉3 根
-
新鮮平葉巴西利 ,取葉3 根
-
新鮮羅勒 ,取葉1 根
-
新鮮香菜 ,取葉1 根
-
芝麻葉10 克
-
橄欖油15 克
-
煙燻鮭魚 ,對半切4 片
-
煙燻黑線鱈魚 ,對半切4 片
-
煙燻鮪魚 ,對半切4 片
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
390.2 kcal /
1631.7 kJ
Białko
13.2 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
32.9 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
48.8 g
Sód
341.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

食尚黑潮
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan