Bavarese alle nocciole

Bavarese alle nocciole

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di nocciole tostate
  • 500 g di panna (30-40% di grassi) fredda
  • 6 tuorli
  • 120 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
  • 3 fogli di gelatina (6 g), precedentemente ammollati in acqua fredda e strizzati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.4 g
Kalorie 2243 kJ / 536 kcal
Tłuszcz 45.7 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 25.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...