Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mandorle con la pelle
- 80 g di zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante
- 2 cucchiaini di zucchero vanigliato
- 1 pizzico di sale
- 4 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaio di rum
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 202 kJ / 48 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata alle mele
1 Std.
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Brak ocen
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane rustico
2h
Minestrone
45min
Pane paesano
3 Std.
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Plumcake all'arancia
1 Std.
Biscotti alle noci
1 Std. 15 Min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Crostata di marmellata
1 Std. 10 Min