Minyak Cabai Sichuan

Minyak Cabai Sichuan

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
3 jar

Składniki

  • cabai rawit merah
    50 g
  • cabai kering
    50 g
  • minyak kanola
    250 g
  • bunga lawang
    4
  • kayu manis
    3 batang
  • biji kapulaga cina (cao guo)
    3
  • dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
    4
  • biji wijen putih
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 jar

Sód 4 mg
Białko 2 g
Kalorie 3259 kJ / 779 kcal
Tłuszcz 85 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie