Urządzenia i Akcesoria
Minyak Cabai Sichuan
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
3 jar
Składniki
-
cabai rawit merah50 g
-
cabai kering50 g
-
minyak kanola250 g
-
bunga lawang4
-
kayu manis3 batang
-
biji kapulaga cina (cao guo)3
-
dried bay leaf (daun salam Eropa kering)4
-
biji wijen putih10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
4 mg
Białko
2 g
Kalorie
3259 kJ /
779 kcal
Tłuszcz
85 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ayam Goreng Korea (Korean Fried Chicken)
3 godz. 10 min
Sapi Iris Dang Gui
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Tumis Sapi Kimchi
Brak ocen
Ayam Goreng Kunyit
Brak ocen
Daging Goreng Berempah
Brak ocen
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2 godz. 45 min
Ayam Santan Pedas
35 min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Brak ocen
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Brak ocen
Pastel Tutup Kari
Brak ocen
Sop Daging dengan Kembang Kol
2 godz.