Urządzenia i Akcesoria
Pane paesano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 fette
Składniki
-
175 g di latte
-
175 g di acqua tiepida
-
1 bustina di lievito secco, (7 g)½ cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
-
500 g di farina rustica e un po' di più per cospargere
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
9 g
Kalorie
978 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane al latte
2 godz. 20 min
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane rustico
2 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Grissini
1 godz. 20 min
Pane rustico
2 godz.
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Pane veloce
1 godz. 15 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min