Urządzenia i Akcesoria
Torta di rose
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni
Składniki
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza
-
g farina + q.b.
-
150 g di latte
-
120 g di zucchero
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato½ cubetto di lievito di birra fresco
-
3 tuorli
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
100 g di burro + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.9 g
Kalorie
1565 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1.18 g
Węglowodany
50.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan Brioche
8 Std.
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Pasta brisèe
5 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Pasta frolla dolce
1 Std. 50 Min
Besciamella
15 Min
Torta di rose
2 Std.
Besciamella
15 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Pasta frolla
2 Std. 5 Min