Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farina + q.b.
- 2 uova (da 60 g circa)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Dado vegetale
1h
Pasta all'uovo
Žádné hodnocení
Crema pasticcera
15 Min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Gnocchi di patate
1h 15min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Pasta e fagioli
50 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Burro
40min
Pasta all'uovo
1h
Impasto per pizza
1h