Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de aceite de oliva
- 5 g de mantequilla
- 100 g de chalotas en cuartos a lo largo
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 16.8 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 12.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15min
Bastones de zanahoria dorados (400 g)
20min
Chalota dorada (350 g)
20min
Bastones de zanahoria dorados (100 g)
10min
Cebolla dorada (80 g)
20min
Cebolla y pimientos dorados
25min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20min
Chalota dorada (100 g) en cuartos
20min
Puerros pochados (80 g)
15min
Cebolla caramelizada (200 g)
25min
Cebolla dorada (200 g)
20min
Cebolla caramelizada (500 g)
40min