Urządzenia i Akcesoria
Chalota caramelizada (100 g) en cuartos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
100 g
Składniki
-
5 g de aceite de oliva
-
5 g de mantequilla
-
100 g de chalotas en cuartos a lo largo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
12.6 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10min
Chalota dorada (100 g) en cuartos
20min
Chalota caramelizada (100 g) en mitades
20min
Cebolla dorada (80 g)
20min
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15min
Bastones de zanahoria dorados (100 g)
10min
Pimientos dorados (100 g)
15min
Puerros pochados (80 g)
15min
Chalota dorada (350 g)
20min
Chalota dorada (250 g)
20min
Cebolla y ajo pochados (200 g)
15min
Cebolla dorada (200 g)
20min