Tarta de chocolate y frutos secos sin gluten

5.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

Bizcocho de chocolate con frutos secos
  • huevos
    6
  • de almendras crudas con piel
    100 g
  • de nueces en mitades
    100 g
  • de avellanas
    100 g
  • de cacao puro en polvo
    20 g
  • de azúcar
    80 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
    150 g
Cobertura
  • de azúcar glas
    100 g
  • de cacao puro en polvo
    30 g
  • de crema de cacao y avellanas (sin gluten)
    50 g
  • de queso cremoso
    100 g
  • de frutos secos variados para decorar
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 423 kcal / 1769 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 25.7 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Sód 82 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...