Tarta de chocolate y frutos secos sin gluten

4.8 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

Bizcocho de chocolate con frutos secos
  • 6 huevos
  • 100 g de almendras crudas con piel
  • 100 g de nueces en mitades
  • 100 g de avellanas
  • 20 g de cacao puro en polvo
  • 80 g de azúcar
  • 150 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
Cobertura
  • 100 g de azúcar glas
  • 30 g de cacao puro en polvo
  • 50 g de crema de cacao y avellanas (sin gluten)
  • 100 g de queso cremoso
  • 50 g de frutos secos variados para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 82 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 1769 kJ / 423 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 25.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...