Soufflé de parmesano con fondue de puerros y trufa

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 raciones

Składniki

Soufflé de parmesano
  • 200 g de queso parmesano en trozos
  • 65 g de mantequilla
  • 3 huevos
  • 50 g de harina de trigo
  • 1 cucharadita colmada de mostaza
  • 1 pellizco de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Fondue de puerros
  • 500 g de puerros en rodajas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de nata (18% materia grasa)
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje
  • 1 trufa negra fresca en láminas
    1 trufa negra en su jugo, en láminas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 314.6 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 997 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...