Wersje kompatybilne
Salsa de chocolate blanco y pistacho al aroma de naranja
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 20 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- 200 g de chocolate blanco para postres en trozos
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 50 g de leche
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1772 kJ / 423 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 34.9 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 65.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de café
5 Min
Vasitos arcoíris de fruta y crema de yogur
20 min
Frappé bombón con limón
5 Min
Pastel de pudin de fruta de la pasión
1h 5min
Mokamisú
3 godz. 15 min
Champiñones a la crema con patatas asadas
1h 30 min
Conserva de tomates asados y miel
45 min
Vasitos de mascarpone, uvas y galletas Lotus®
1h
Vasitos de cheesecakes con crumble de almendras
3 Std. 50 Min
Cheesecake brûlée
1h
Crema de pistacho
10 min
Flan de queso cremoso
5 Std. 50 Min