Urządzenia i Akcesoria
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz.
16 porties
Składniki
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1461.1 mg
Białko
127 g
Kalorie
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Tłuszcz
115.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
43.9 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Paksoi en ham rijst
40 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 min
Meringue spoken
12 godz. 25 min
Gerookte zalm sneetjes
Brak ocen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Vanilleroomijs
12 godz.
Gele smoothie bowl
2 godz. 20 min
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10 min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min