Urządzenia i Akcesoria
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz.
16 porties
Składniki
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1461.1 mg
Białko
127 g
Kalorie
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Tłuszcz
115.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
43.9 g
Węglowodany
56.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 godz.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Rijstpudding
1 godz.
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 godz. 15 min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 godz. 15 min
Pudding
15 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min