Petto di pollo e verdure insaporite

Petto di pollo e verdure insaporite

4.5 148 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni verdi e rossi puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 100 g di cipolla rossa a fette (0.5 cm)
  • 150 g di carota pelata e in bastoncini (5x0.5 cm)
  • 500 g di petto di pollo senza pelle a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 276.1 mg
Białko 30.3 g
Kalorie 909.5 kJ / 217.5 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 7.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...