La première bouchée : Poulet et Légumes

La première bouchée : Poulet et Légumes

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portion

Składniki

  • 50 g d'oignon écartelé
  • 50 g de carotte coupés en rondelles (0,5 cm)
  • 240 g de patate douce pelés et coupés en rondelles (0,5 cm)
  • 100 g de poire évidés, coupés en quatre
  • 200 g bouillon de volaille
  • 100 g filet de poulet en dés (environ 1 cm)
  • 50 g de courgette coupé en rondelles (0,5cm.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.3 g
Kalorie 338 kJ / 81 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...