Légumes en Wellington

Légumes en Wellington

4.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions

Składniki

La pâte feuilletée
  • de beurre en cubes (1 cm)
    200 g
  • de farine de blé et un peu plus pour travailler la pâte
    200 g
  • d'eau froide
    90 g
  • de sel
    2 pincées
  • de sucre en poudre
    2 pincées
La garniture
  • d'oignons coupés en 2
    200 g
  • de champignons de Paris frais coupés en 4
    250 g
  • d'eau
    200 g
  • d'un mélange de fruits secs
    40 g
  • de beurre en morceaux
    60 g
  • gousse d'ail
    2
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre blanc moulu
    2 pincées
  • de curry en poudre
    2 c. à café
  • de romarin frais les feuilles uniquement
    2 branches
  • de patates douces en dés
    400 g
  • de navets en dés
    200 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • d'oeuf battu
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 632.5 kcal / 2627 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 46.5 g
Węglowodany 40.2 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 25.3 g
Sód 702.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...