Sauce aux poivrons et boulettes de saucisse grillées

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • de poivrons rouges en morceaux (3-4 cm)
    400 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'eau
    450 g
  • de concentré de tomates
    40 g
  • de sel selon les goûts
    1 - 1 ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu selon les goûts
    ¼ - ½ c. à café
  • de poudre de paprika doux
    1 c. à café
  • d'origan frais
    1 c. à café
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café bombée
    1 de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • de salsiz crue dont la chair a été prélevée
    400 - 450 g
  • de crème entière
    100 g
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    25 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 334 kcal / 1399 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 1035 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...