Glutenvrije frambozen rolgebak
TM6 TM5

Glutenvrije frambozen rolgebak

(Brak ocen)

Składniki

Royal Icing sneeuwvlokken

  • 1 eiwit, van groot ei (zie tip)
  • 200 g poedersuiker
  • ¼ tl vers geperst citroensap
  • 1 el gedroogde, geraspte kokosnoot, om te besprenkelen

Biscuitgebak

  • 4 eieren (63-73 g)
  • 110 g basterdsuiker, en 2-3 el meer om te besprenkelen
  • 120 g glutenvrij witte bloem

Mascarponeroom

  • 500 g slagroom (ong. 48% vet)
  • 100 g mascarpone
  • 2 el poedersuiker

Opbouw en afwerking

  • 200 g frambozenconfituur
    lub aardbeienconfituur
  • 150 g frambozen
  • 100 g chocoladeschilfers, wit
  • 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2501 kJ / 600 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
39 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Błonnik
2.5 g
Sód
88 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy