Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrije frambozen rolgebak
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
10 porties
Składniki
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
88 mg
Białko
6 g
Kalorie
2501 kJ /
600 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Muffins met chocoladechips
1 godz.
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 godz. 30 min
De wafels van de foor
3 godz.
Glazuur
5 min
Hersenen cupcakes
1 godz. 40 min
Yoghurtcake
1 godz. 40 min
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Geroosterde bananen affogato
Brak ocen
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Chocolade toffee cake
2 godz.
Cheesecake (gebakken)
7 godz. 20 min
Marmercake
2 godz.