Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker, en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el basterdsuiker
- 30 g cacaopoeder, gezeefd
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- 300 g kersen, ontpit, gehalveerd (zie tip)
- poedersuiker, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 66.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Banketbakkersroom
15 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Suikerglazuur
Brak ocen
Koekjes met chocoladechips
50min
Driedubbele chocoladetaart
2sa 30 dk
Virgin chai vanille cocktail
Brak ocen
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Profiteroles
2sa
Appelcake
1h
Geroosterde bananen affogato
Brak ocen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Napoleon hoedjes
Brak ocen