Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chocolade biscuit
- 4 eieren
- 140 g suiker, en iets meer om af te werken
- 20 g cacaopoeder
- 140 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 500 g room, 35% vet
- 2 el basterdsuiker
- 30 g cacaopoeder, gezeefd
- 2 - 3 el Kirsch (zie tip)
- 300 g kersen, ontpit, gehalveerd (zie tip)
- poedersuiker, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1334.7 kJ / 317.8 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 66.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Suikerglazuur
Brak ocen
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Brak ocen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Soezendeeg
2 Std.
Kippennoedelsoep
1h 35min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Yoghurt met rode vruchten
12 godz. 20 min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Banketbakkersroom
15 min
Marmercake
2 Std.