Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 - 100 克 千张 ,选择薄千张(薄百页)
- 1500 克 水 ,焯水用
- 300 克 荠菜 ,洗净沥干,切段
- 150 克 新鲜香菇 ,一切二或一切四
- 100 克 新鲜荸荠 ,去皮
- 10 克 生抽
- 5 克 蚝油
- 5 克 麻油
- 10 根 葱
- 400 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 216.5 kJ / 51.8 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 97.5 mg