Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 60 g de azúcar
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1000 g de agua
- cocoa en polvo, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogur griego natural
15 Std. 30 Min
Flan
2sa 45 dk
Tallarines con trufa
Brak ocen
Crema batida
10min
Helado de chocolate
12 Std.
Budín de limón
50 Min
Soufflé de queso rápido
45min
El pastel
2 Std.
Helado de dulce de leche
12 Std.
Mousse de chocolate
30 min
Tarta de espinaca con carne y requesón
1h
Natilla
2h 30min