Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
辣酱
- 200 克 特级初榨橄榄油
- 80 克 面包干, 切小块
- 2 个 红甜椒, 去籽去蒂,切块
- 10 克 蒜瓣
- 15 克 红酒醋
- 100 克 水
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 2 茶匙 盐
绿酱
- 200 克 芫荽, 只取叶片
- 2 个 青椒, 去籽去蒂,切块
- 15 克 蒜瓣
- 100 克 水
- 1 ½ 茶匙 盐
- 100 克 特级初榨橄榄油
- 10 克 白酒醋
小土豆制作
- 500 克 迷你马铃薯
- 600 克 水
- 芫荽, 装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1446 kJ / 345 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Błonnik
- 1 g