
Urządzenia i Akcesoria
Purè di patate (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
Pelare le patate
-
di acqua1200 g
-
di patate a pasta farinosa (media dimensione, vedere consigli)1000 g
Purè
-
di sale1 cucchiaino
-
di latte350 g
-
di burro a pezzi30 g
-
di noce moscata grattugiata1 - 2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
302 kcal /
1263.7 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
48.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
653.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Che patate!
10 Przepisów
Włochy
Włochy