Urządzenia i Akcesoria
Pane per toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
1 porzione
Składniki
-
320 g di acqua
-
15 g di zucchero
-
½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
-
500 g di farina + q.b. per infarinare
-
40 g di burro, non salato + q.b. per imburrare
-
1 ½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.1 g
Kalorie
1140 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Base per pizza
49 Std. 30 Min
Panini morbidi
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Pane a torciglione veloce
40 Min
Pizzette
1 Std. 20 Min
Pane per toast
3 Std.
Zuppa d'orzo grigionese
1 Std. 15 Min
Panini dell'imperatore (Kaisersemmeln)
16 Std.
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pane paesano
3 Std.