Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 320 g di acqua
- 15 g di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 500 g di farina, + q.b. per infarinare
- 40 g di burro, non salato, + q.b. per imburrare
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1140 kJ / 270 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 5 g
Alternatywne przepisy
Torta al cioccolato e zucchine
1h 25min
Pane ticinese
1h 50min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane paesano
3h
Pane per toast
3h
Rösti di verdure con crema ai funghi (TM6)
1h 15min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Sciroppo al tè freddo
25min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Grissini
1h 20min
Panini Pita
2h
Pane a torciglione veloce
40min