Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di burro + q.b. per imburrare
- 1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
- 240 g di acqua
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 500 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Gelato soft alla vaniglia
13 Std.
Focaccia con pomodori
40min
Sciroppo al tè freddo
25 Min
Bastoncini alle nocciole
1 Std. 50 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
Baci di cioccolato e nocciole
1 Std. 25 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Panini allo yogurt con sesamo
1 Std. 30 Min
Panini Pita
2 Std.
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min