Urządzenia i Akcesoria
Pane per toast
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
24 fette
Składniki
-
30 g di burro + q.b. per imburrare
-
10 g di lievito fresco1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
-
240 g di acqua
-
30 g di zucchero di canna integrale
-
500 g di farina bianca
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
2 g
Kalorie
375 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto
15 min
Pane per toast
3 godz.
Raviolini con zucchine e carne trita di pollo
1 godz. 10 min
Panini per hamburger
1 godz. 45 min
Sciroppo al tè freddo
25 min
Grissini
2 godz.
Baguette
4 godz.
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Corona dei Re Magi
2 godz. 15 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min