Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di burro + q.b. per imburrare
- 1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
- 240 g di acqua
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 500 g di farina bianca
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Pane per toast
16h
Guacamole
5min
Kipferl alla vaniglia
1h 30min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 Std. 55 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Grissini
1 Std. 20 Min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 Std. 20 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Treccia bernese
1 godz. 45 min