Urządzenia i Akcesoria
Pane per toast
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
24 fette
Składniki
-
30 g di burro + q.b. per imburrare
-
10 g di lievito fresco1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
-
240 g di acqua
-
30 g di zucchero di canna integrale
-
500 g di farina bianca
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
2 g
Kalorie
375 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane per toast
3 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Panini Pita
2 godz.
Grissini
1 godz. 20 min
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Base per pizza
49 godz. 30 min
Pane paesano
3 godz.
Pane a torciglione veloce
40 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min