Urządzenia i Akcesoria
Pane per toast
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
24 fette
Składniki
-
30 g di burro + q.b. per imburrare
-
10 g di lievito fresco1 cucchiaino di lievito secco (4 g)
-
240 g di acqua
-
30 g di zucchero di canna integrale
-
500 g di farina bianca
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
2 g
Kalorie
375 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Rösti di verdure con crema ai funghi
1 godz. 15 min
Baguette
3 godz. 45 min
Grissini stirati
1 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane per toast
3 godz.
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Brak ocen
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 godz. 30 min
Pane paesano
3 godz.
Pane veloce
1 godz. 15 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 min