Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mandorle pelate
- 30 g di bucce di psillio
- 2 cucchiaini di lievito in polvere, senza glutine
- 1 cucchiaino di sale
- 3 albumi d'uovo
- 30 g di aceto
- 250 g di acqua, bollente
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1260 kJ / 300 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Pane veloce (senza glutine)
1 Std.
Pane senza glutine
2h 45min
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45 min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40 min
Pane al miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Biscotti alla quinoa
Brak ocen
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2óra 55p
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2óra 55p
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min