Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mandorle pelate
- 30 g di bucce di psillio
- 2 cucchiaini di lievito in polvere, senza glutine
- 1 cucchiaino di sale
- 3 albumi d'uovo
- 30 g di aceto
- 250 g di acqua, bollente
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1260 kJ / 300 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane al miglio (senza glutine)
2h 35min
Mini baguette alla birra (senza glutine)
14h
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pane arabo (senza glutine)
1 godz. 35 min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Crêpes (senza glutine)
50min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Torta al cioccolato (senza glutine e senza uova)
45 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min