Panini senza glutine e farina di grano

Panini senza glutine e farina di grano

5.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 pezzi

Składniki

  • 200 g di mandorle pelate
  • 30 g di bucce di psillio
    30 g di semi di lino
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere, senza glutine
  • 1 cucchiaino di sale
  • 3 albumi d'uovo
  • 30 g di aceto
  • 250 g di acqua bollente

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 11.2 g
Kalorie 1260 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...