Esperienza culinaria Pane a torciglione veloce

4.1 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

Pane rapido a torciglione
  • 250 g di farina
  • 130 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (20 g)
  • 20 g di olio vegetale
  • 1 pizzico di zucchero (opcjonalnie)
  • 5 g di sale
  • farina per la lavorazione della pasta

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1535.8 mg
Białko 20.6 g
Kalorie 4527.7 kJ / 1082.2 kcal
Tłuszcz 40.9 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Węglowodany 162.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...