Copas con frutos rojos al champán

Copas con frutos rojos al champán

5.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 vasos

Składniki

Bizcocho
  • 200 g de soletas en mitades
Salsa de frutos rojo al Chamán
  • 250 g de fresas
    250 g de fresa congelada
  • 250 g de frambuesas
    250 g de frambuesas congeladas
  • 30 g de jugo de limón amarillo
  • 100 g de azúcar
  • 200 g de chamapagne
  • 1 ½ cdita de agar-agar
Crema
  • 50 g de azúcar
  • 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 300 g de queso mascarpone
Montaje
  • 200 g de grosellas rojas para decorar
    200 g de cerezas, o frutos rojos, para decorar
  • 20 g de hojas de menta frescas para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vaso

Sód 95.5 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 1010.3 kJ / 241.5 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...