![Copas con frutos rojos al champán Copas con frutos rojos al champán](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b5665bca927db62faf824a268bac937d/Derivates/741b2def67581f4b0b03476ab01419b54c87c152.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 200 g de soletas, en mitades
Salsa de frutos rojo al Chamán
-
250
g de fresas
lub 250 g de fresa congelada -
250
g de frambuesas
lub 250 g de frambuesas congeladas - 30 g de jugo de limón amarillo
- 100 g de azúcar
- 200 g de chamapagne
- 1 ½ cdita de agar-agar
Crema
- 50 g de azúcar
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 300 g de queso mascarpone
Montaje
-
200
g de grosellas rojas, para decorar
lub 200 g de cerezas o frutos rojos, para decorar - 20 g de hojas de menta frescas, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 95.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Espuma de frutos rojos
10 min
Cóctel virgen de chai y vainilla
45min
Pay de nuez sin harina
2 Std.
Café dalgona Irlandés
10 min
Helado de betabel y queso de cabra con galletas TM6
14h 55 min
Rollo de cerdo con espinaca
55 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1j
Crème brûlée de café TM6
15 min
Mousse de cilantro
2 godz. 20 min
Pay de manzana casero
2 godz. 20 min
Pasta con camarones
35min