Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de harina
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- 5 g de polvo para hornear
- 25 g de azúcar
- 1 pizca de sal fina
- 1 cda de aceite de ajonjolí
- 130 g de agua
-
1
cdita polvo de dashi, instantáneo
lub 1 cdita de salsa de pescado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 529 kJ / 126 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan para hamburguesa
3h 20min
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan al vapor
1h 30min
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan de aceitunas TM6
4h
Baguette
3h 45min
Pan pita
1 Std. 40 Min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral
3 Std.
Pan artesanal TM6
5h
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min