Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
bollos de pan
- 11 g de levadura seca
- 300 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 10 g de aceite de oliva
- 500 g de harina de trigo
- 10 g de sal
Relleno vegetariano
- 200 g de cebolla blanca, en rebanadas (7-8 mm)
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de zanahoria, en rebanadas (2-3 mm)
- 150 g de pimiento rojo, en palitos (1 cm x 4 cm)
- ½ cdita de sal
- 100 g de jitomate, en trozos (1 cm x 3 cm)
- 60 g de queso rallado (p. ej. gruyere, edam, emmental u otro queso semiduro)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1482.1 kJ / 354.2 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 52.2 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 570 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja blanco
2h
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1h 25min
Pan de leche con nueces
1 Std. 50 Min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Pizza de manzana, caramelo y streusel de avena
1h
Empanadas de pollo
2h 30min
Pan de caja blanco
2h
Calas de New Orleans (arroz frito)
1h
Focaccia de jitomate
1h
Pan de caja con ajonjolí
2h
Focaccia de papa y romero
1h 40min
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1h