Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
TM6

Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric

5.0 ( 1 ocena )

Składniki

  • 155 g cashew nuts
  • water to soak

Paprika Oil

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp ground smoked paprika

Spicy Cashew Tare

  • 155 g hoisin sauce
  • 70 g miso paste chickpea (see Tip)
  • 70 g veggie tsuyu
  • 30 g agave syrup
  • 1 tsp togarashi powder

Shiitake Dashi

  • 1420 g water
  • 85 g dried shiitake mushrooms thinly sliced
  • 15 g kombu (approx. 3-4 large sheets)

Udon Noodles

  • 1420 g water
  • 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil to fry
  • 170 g tempeh cut into pieces
  • 1 tbsp chilli crisp oil
  • 340 g dried udon noodles
  • edible flowers to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
674.1 kcal / 2820.3 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
31.8 g
Węglowodany
80.1 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
914.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy