Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 ½ oz ginger, fresh root, peeled and cut into pieces (1½ in.)
- 1 tsp salt
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to preserve (approx. 1 oz)
- Wartości odżywcze
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 2114 kJ / 503 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 50.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 2244 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chinese Chicken Salad Dressing
10 min
Peeling Ginger
5 dk
Jeera rice (Cumin rice - TM6)
45 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1小时 15 分钟
Black Garlic and Onion Jam
55min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16sa
Thai Massaman Curry Paste
25 dk
Chinese Five Spice
5 dk
Ginger paste
15 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9u.