Ginger Paste

Ginger Paste

4.6 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
9 oz

Składniki

  • ginger, fresh root peeled and cut into pieces (1½ in.)
    6 ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to preserve (approx. 1 oz)
    1 ½ oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 oz

Sód 249.3 mg
Białko 0.2 g
Kalorie 234.9 kJ / 55.9 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...