Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 牛腩 ,选用牛肋条切3厘米块,焯水洗净备用。
- 20 克 油
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 2 小片 姜
- 500 克 番茄 ,切块
- 20 克 生抽
- 10 克 糖
- 200 克 小番茄 ,一切二
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2378.3 kJ / 569 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 46.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 407.7 mg