炒牛肉条
TM6

炒牛肉条

3.0 (4 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 1 瓣 蒜头
  • 250 克 牛里脊 ,切粗条 (约1×4厘米),用厨房用纸将表面擦干
  • 1 - 2 小撮 盐 (opcjonalnie)
  • 1 - 2 小撮 黑胡椒粉 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 一份食谱
Kalorie
1886.6 kJ / 449.2 kcal
Białko
51.2 g
Węglowodany
0.5 g
Tłuszcz
27.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Błonnik
0.7 g
Sód
569.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy