Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 牛里脊 ,切薄片
- 15 克 生抽
- 5 克 料酒
- 5 克 淀粉
- 35 克 油
- 2 片 姜 ,切丝
- 350 克 番茄 ,切块
- 2 克 盐 (约½平茶匙)
- 5 克 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Białko
- 18.8 g
- Węglowodany
- 12.7 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 899.7 mg