虾皮清炒西葫芦
TM6 TM5

虾皮清炒西葫芦

4.2 (69 ocen)

Składniki

  • 10 克 淡味虾皮
  • 15 克 葱 ,切末
  • 20 克 油
  • 450 克 西葫芦 ,去蒂,切3毫米片后再对半切开
  • ¼ 茶匙 盐 ,依个人口味调整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
298 kJ / 71.3 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
0.7 g
Sód
231 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy