Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 淡味虾皮
- 15 克 葱 ,切末
- 20 克 油
- 450 克 西葫芦 ,去蒂,切3毫米片后再对半切开
- ¼ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 298 kJ / 71.3 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 231 mg