Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 140 克 牛里脊 ,切丝
- 300 克 土豆 ,切1×5厘米土豆条
- 10 克 料酒
- 5 克 老抽
- 15 克 生抽
- 1 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1231 kJ / 294.5 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 690.5 mg