Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 猪肋排
- 10 克 姜, 切片
- 2 根 葱, 打葱结
- 1400 克 水
- 6 个 荸荠, 去皮
- 150 克 胡萝卜, 去皮,切小块
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 787 kJ / 188 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Błonnik
- 0.8 g