Schiacciata anguria e prosciutto Serrano

Schiacciata anguria e prosciutto Serrano

5.0 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni

Składniki

Impasto schiacciata
  • 150 g di farina tipo 00
  • 30 g di burro morbido
  • 120 g di acqua
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 80 g di farina di segale integrale
Terminare la preparazione
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 200 g di panna acida (30% di grassi)
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
  • 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili
  • 50 g di rucola

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 35 g
Kalorie 2726 kJ / 652 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 8.4 g
Węglowodany 72 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...