Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”
TM6

Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 250 g orez cu bobul rotund, japonica
  • 410 g apă, pentru înmuiat orezul
  • 20 g ulei vegetal
  • 1 cățel de usturoi
  • 250 g carne de porc fără pielițe, tăiată fâșii (1 cm x 3-4 cm), zvântată cu hârtie absorbantă
  • 1 linguriță condiment „5 arome”
  • 10 - 12 ciuperci shiitake, proaspete, tăiate felii (aprox. 1 cm)
    lub 10 - 12 ciuperci shiitake deshidratate, înmuiate timp de aprox. 20 minute înainte de gătire, scurse, tăiate felii (aprox. 1 cm)
  • 5 g vin de orez Shaoxing
    lub 5 g oțet de orez
  • 10 g oțet negru din orez, Chinkiang
  • 10 g sos de soia light
  • 5 g sos de soia, negru
  • 10 g sos de stridii
  • 1 linguriță zahăr
  • 1 linguriță sare
  • ½ - 1 linguriță piper alb măcinat, după gust

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1962.4 kJ / 469 kcal
Białko
16.7 g
Węglowodany
56.8 g
Tłuszcz
19.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
1.9 g
Sód
901.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy