Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi sau 20 g ceapă galbenă
- 250 g carne de porc fără os, tăiată cuburi (3 cm) și uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă (vezi recomandare)
- 2 - 3 prize sare
- 2 - 3 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 190 g
- Kalorie
- 1844.1 kJ / 439.1 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 549.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mămăligă tradițională
1h
Supă cu tăieței
1h 30min
Penne cu ton
30 min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50 Min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40 min
Ragù de vită cu paste
30 min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Brak ocen
Sauté de sparanghel
15min
Salată de castraveți cu mărar și dressing de smântână
10min
Terci de orz
25 min
Coaste de vită în stil tunisian
Brak ocen